Пајтић шири панику, новинари Н1 и Нова С су спремни

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 14:15

Пајтић шири панику, новинари Н1 и Нова С су спремни

На синоћном гостовању у емисији Међу нама, на каналу Нова С, професор правног факултета у Новом Саду и бивши председник ДС и 12 година председник покрајинске владе, Бојан Пајтић одлучио је да шири панику и страх, јер зашто да не, сада је по њему свакако право време за то. Фото: Војводина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уживо Наиме, током гостовања на Нова С Бојан Пајтић је изговорио да саветује свим пољопривредницима који учествују у протесту у уторак да не спавају у својим кућама, већ да се са породицама изместе код комшија и рођака, јер ће их посетити неки људи!
Очигледно је да је оваква изјава професора Пајтића заправо оркестрирана манипулација осећањима грађана, јер већ то вече, свега три сата касније, његов политички сарадник Миран Погачар из Новог Сада јавља на друштвеним мрежама да је прећено једном пољопривреднику у Госпођинцима, у околини Жабља.
Фото: PrtSc/Twitter И овде све постаје занимљивије, јер пољопривредник коме су наводно претили је Милета Сланкменац. По изјави пољопривредника из Госпођинаца за портал НС уживо, за Милету кажу: – Он је политички активиста, манипулатор који је је у сталној комуникацији не са локалним представницима опозиције већ са онима из Београда, пре свега са послаником ДС Срђаном Миливојевићем. Он је запослен у новосадском предузећу ЗИГ. То није тајна. Ми то знамо и ово је само још један покушај да нас поштене пољопривреднике који тешком муком зарађујемо изманипулишу подмећући нам људе као што је Сланкаменац.
Н1 одмах преузима наратив Пајтића и Погачара, и интервјуише пољопривредника кога су наводно тражили “момци” синоћ. Само што Сланкаменац за Н1 каже да их није видео, већ да су му јавили. Сланкаменац такође каже да је вест одједном “експлодирала” на друштвеним мрежама и да му је јављено да су новинари спремни.
Акција испланирана до самог краја, спремна да буде пласирана у медијима – професор, активиста, пољопривредник и манипулација емоцијама може да крене у режији две сестринске телевизије Н1 и Нова С.
А шта је смисао? Једини смисао је одржавање немира и константне тензије у друштву, и на емоцијама грађана изазваних због трагичних догађаја, дестабилизовати Србију.
Da nije tužno bilo bi smešno! Novinar batinaš koji je pretukao suprugu preko noći postao borac protiv nasilja!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пајтић шири панику, новинари Н1 и Нова С су спремни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.