Перезу пол позиција на трци Формуле 1 у Мајамију, Леклер направио хаос

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 08:44

Перезу пол позиција на трци Формуле 1 у Мајамију, Леклер направио хаос

Возач Ред Була Серхио Перез освојио је пол позицију за трку Формуле 1 у Мајамију, након што је на званичном тренингу имао најбржи круг (1:26.841). Фото: Танјуг/AP/Luca Bruno Са другог места кренуће шпански ветеран Фернандо Алонсо (Астон Мартин), који је у односу на Переза имао заостатак од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 0.361 секунде.Треће место у квалификацијама припало је Карлосу Саинсу из Ферарија (+0.508).
Шампион Макс Ферстапен из Ред Була није успео да у последњем кругу постави време након прекида, минут и по пре краја, због удеса Шарла Леклера и стартоваће са девете позиције.
Луис Хамилтон из Мерцедеса стартоваће са 13. позције.
Трка у Мајамију вози се у недељу од 21.30 сати.
Fudbaleri Bajerna nadigrali Verder i nastavili sa pobedama u Bundesligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Перезу пол позиција на трци Формуле 1 у Мајамију, Леклер направио хаос се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.