Идеалне викендице у близини Новог Сада за роштиљ са пријатељима за 1. мај

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 09:02

Идеалне викендице у близини Новог Сада за роштиљ са пријатељима за 1. мај

У околини Новог Сада прегршт је викендица које су идеална прилика за изнајмљивање током првомајских празника. Уколико немате опцију где да идете на излет, ово су неки од предлога. Фото: PrtSc/Instagram/Mydreamhosue Вила Хоризонт Фото: Викендице Нови Сад Налази се на обронцима Фрушке горе, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а удаљена је од Новог Сада свега 15км. У непосредној близини се налази плажа Варљиво лето и мноштво манастира које можете посетити и учинити свој боравак још лепшим. Плац је ограђен, окружен шумом и јединственим погледом на Дунав. Вила има три нивоа, али и базен, наткривену терасу, роштиљ, соларни туш, лежаљке, као и обезбеђен паркинг за више возила.
Баношторска идила  







View this post on Instagram

















 
A post shared by Vinarium Winery (@vinarium_banostor)


Кућа која се налази у Баноштору идеална је за већи број људи, а удаљена је свега 32км од Новог Сада. Она такође поседује интернет, паркинг, грил за роштиљање, као и потпуно опремљену унутрашњост чији смештајни капацитет обезбеђује ноћење за шесторо људи. Окружена је природом и свежим ваздухом, као и очаравајућим погледом на Фрушку гору. Такође, у близини се налази и винско село у ком можете дегустирати нека од најбољих војвођанских вина.
Викендаја  







View this post on Instagram

















 
A post shared by Vikendaja (@vikendaja)


Ово место је уникатно и препознатјиво по бурадима која су опремљена за ноћење. У њима се налазе брачни кревети у којима могу да преспавају по две особе у сваком. У дворишту се налазе три наткривене терасе са доста места за седење, базен, плажа са лежаљкама, дечије игралиште, роштиљ и много зеленила.
Врдничка Вила Фото: Vrdnička vila Луксузно сређена кућа на обронцима Фрушке горе са прелепим погледом на цео Срем и Фрушку гору. Ова кућа опремљена је ђакузијем и базеном на отвореном. Унутар куће постоје три спаваће собе, велики дневни боравак са камином, два купатила и кухиња. Поред свега тога у викендици је и сто за билијар.
Обиђите паркове овог викенда, припремите терен за првомајски празник! (29. и 30. април)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Идеалне викендице у близини Новог Сада за роштиљ са пријатељима за 1. мај се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.