Ф1: Луис Хамилтон и Џорџ Расел остају у Мерцедесу до 2025. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 14:43

Ф1: Луис Хамилтон и Џорџ Расел остају у Мерцедесу до 2025. године

Британски возачи Луис Хамилтон и Џорџ Расел продужили су уговор са Мерцедесом до краја 2025. године, саопштено је данас из овог тима, који се такмичи у шампионату Формуле један. Фото: Танјуг/Simon Wohlfart/Pool via AP Хамилтон (38) је имао уговор до краја године. Он је седам пута у каријери освојио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << титулу у Ф1, а последњу 2020. године. Британац је члан Мерцедеса од 2013. Расел (25) је члан Мерцедеса од 2022. године.
„Сваког дана сањамо о томе да будемо најбољи и томе смо посветили претходну деценију. Бити најбољи, то није нешто што се догоди преко ноћи или у кратком временском периоду. То је обавеза, напоран рад и посвећеност и била је част пронаћи свој пут у историју са овим тимом. Никада нисмо били гладнији. Научили смо из сваког успеха, али и сваког пораза. Настављамо да јуримо наш сан, да се боримо без обзира на изазов“, рекао је Хамилтон, пренео је званични сајт Ф1.
Он је члан Мерцедеса од 2013. године. Џорд Расел је био одушевљен продужењем уговора са Мерцедесом.
„Одрастао сам са овим тимом ком сам се придружио јако млад као део јуниорског програма 2017. године. То је мој дом и осећам се сјајно што смо продужили ову специјалну везу до 2025. године“, истакао је Расел.
Хамилтон је тренутно четврти у генералном пласману возача са 156 бодова, док је Расел седми са 99.
Наредна трка у шампионату Ф1 биће вожена трећег септембра за Велику награду Италије на стази у Монци.
Romelu Lukaku stigao na pozajmicu u Romu do kraja sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ф1: Луис Хамилтон и Џорџ Расел остају у Мерцедесу до 2025. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.