НАТО продужио мандат Столтенбергу до 1.октобра 2024.

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 13:50

НАТО продужио мандат Столтенбергу до 1.октобра 2024.

НАТО савезници су се сложили данас да продуже мандат генералног секретара Јенса Столтенберга за још годину дана, до 1. октобра 2024., саопштено је из алијансе. Фото: Танјуг/Felix Hoerhager/dpa via AP Одлуку ће потврдити шефови држава и влада НАТО-а на самиту у Виљнусу.
Савезници су захвалили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << генералном секретару на његовом водству и посвећености, који су били од кључног значаја за очување трансатлантског јединства које се суочава са безбедносним изазовима без преседана, наводи се у саопштењу.
„Почаствован сам одлуком НАТО савезника да ми продуже мандат генералног секретара. Трансатлантска веза између Европе и Северне Америке осигурава нашу слободу и безбедност скоро седамдесет пет година, а у све опаснијем свету, наша велика алијанса је важнија него икад“, рекао је Столтенберг.
Lukašenko: Veliki otadžbinski rat naučio Beloruse da cene život

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НАТО продужио мандат Столтенбергу до 1.октобра 2024. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.