Најава програма за децу за 1. и 2. октобар у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 09:17

Најава програма за децу за 1. и 2. октобар у Музеју Војводине

У суботу 1. октобра посетите Театрић Музеја Војводине. Васа је видео Јуцу на вашару и заљубио се. Да ли му је љубав узвраћена и ко је проводаџија Станоје сазнајте у луткарској представи „Ау што је лепа млада“. Фото: Градске инфо У недељу 2. октобра у 11 часова, на музејској играоници, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сазнаћемо како су људи у праисторији ловили рибе. У креативном делу правићемо пецаљке и рибице.
Програми су намењени деци узраста од 5 до 10 година. Због ограниченог броја места пријаве су обавезне за оба програма на електронску адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs
Програме воде Владимира Станисављевић и Тања Љубојевић, музејски педагози.
Međunarodni festival animiranog filma „MultiMost“ preko vikenda u KCNS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најава програма за децу за 1. и 2. октобар у Музеју Војводине се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.