СП: Немачка и Шпанија одиграле 1:1 у дербију групе Е

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2022, 09:02

СП: Немачка и Шпанија одиграле 1:1 у дербију групе Е

Фудбалске репрезентације Шпаније и Немачке одиграле су вечерас нерешено 1:1 (0:0) у мечу другог кола групе Е на Светском првенству у Катару. Фото: Танјуг/AP Photo/Matthias Sccrader Шпанија је повела голом Алвара Морате у 62. минуту. Немци су до бода стигли у 83. минуту поготком Никласа Филкруга >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 83. минуту. Утакмица је одиграна на стадиону „Ал Бајт“ у Ал Кору.
Шпанија је најбољу шансу у првом полувремену имала у седмом минуту. Шутирао је Дани Олмо, голман Немачке Мануел Нојер је одбранио, а лопту је погодила пречку.
Немачка је имала прилику у 24. минуту преко Сержа Гнабрија, који је шутирао преко гола. Немачка је постигла гол у финишу првог полувремена, али је погодак Антонио Ридигера поништен због офсајда.
Немачка је имала шансу на старту другог полувремена преко Илкаја Гундогана, али је Шпанија дошла до вођства у 62. минуту голом Морате.
Немачка је заиграла ангажованије у наставку меча, а после неколико пропуштених шанси „панцери“ су изједначили у 83. минуту преко Филкруга, који је 13. минута раније ушао у игру.
Костарика је раније данас у првом мечу другог кола групе Е победила Јапан 1:0.
Шпанија је прва на табели са четири бода, Јапан и Костарика имају по три, док је Немачка последња са само једним бодом.
Треће коло у групе Е на програму је првог децембра, а састаће се Немачка – Костарика и Јапан – Шпанија.
Bekam dovodi Mesija u Inter Majami

Преузмите андроид апликацију.
Чланак СП: Немачка и Шпанија одиграле 1:1 у дербију групе Е се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.