Мали: За помоћ деци се пријавио 1,1 милион родитеља

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 13:19

Мали: За помоћ деци се пријавио 1,1 милион родитеља

Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да је сутра последњи дан за пријаву за једнократну помоћ мајкама деце млађе од 16 година и да се за 10.000 динара, колико се даје по детету, већ пријавио 1,1 милион родитеља. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Мали је новинарима у Фонду ПИО, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << где је присуствовао потписивању споразума са фирмама које су се укључиле у акцију Пензионерска картица, рекао да у буџету има одвојених око 12 милијарди динара, колико је за ту исплату неопходно
“Исплата креће 25. септембра и мислим да ћемо већ у прва два дана успети да исплатимо новац свим мајкама”, навео је Мали.
RHMZ upozorava na pljuskove sa grmljavinom i gradom u drugoj polovini dana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали: За помоћ деци се пријавио 1,1 милион родитеља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.