САД: Наградни фонд лутрије „Мега милионс“ поново 1,05 милијарди долара

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Avg.2023, 13:01

САД: Наградни фонд лутрије „Мега милионс“ поново 1,05 милијарди долара

Главна премија на лутрији „Мега милионс“ у износу од 1,05 милијарди долара поново ће бити на располагању вечерас, а играчи ће имати прилику да освоје седми по величини добитак у историји САД. Фото: Танјуг/AP Photo/Seth Wenig, File Исти износ премије био је достигнут у петак 28. јула.
Нико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << није освојио џекпот од 18. априла, а данашње извлачење биће 30. откако је неко последњи пут освојио главни добитак.
Џекпот од 1,05 милијарди долара је за једног победника који одлучи да наплати путем ануитета, са годишњим исплатама током 30 година. Победник који се одлучи за паушалну исплату добиће, како се процењује, 527,9 милиона долара, јавио је АП.
Победници би такође морали да плате федералне порезе, а многе америчке државе такође опорезују добитке на лутрији.
Лутрија „Мега милионс“ игра се у 45 америчких држава, у Дистрикту Колумбија и на америчким Девичанским острвима.
SAD uvele ograničenja za putnike sa mađarskim pasošima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД: Наградни фонд лутрије „Мега милионс“ поново 1,05 милијарди долара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.