Филипс смањује број радних места за више од 1.000

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023, 13:30

Филипс смањује број радних места за више од 1.000

Компанија Филипс због најновије организације посла, планира нова отпуштања, а само у Холандији планира да смањи број радних места за више од 1.000. Фото: WikimediaCommons/Rosemoon Извршни директор Рои Јакобс у понедељак ће званично објавити реорганизацију заједно са годишњим подацима компаније >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Philips, пише лист Ајндховен Дагблад, преноси НЛ тајмс.
Крајем октобра прошле године Филипс је најавио отпуштање око 4.000 запослених због великих губитака са којима се суочио, делом због масовног и дуготрајног повлачења својих уређаја за апнеју у сну.
Јакобс је преузео дужност генералног директора компаније Филипс прошле године, а, како је најављивао, намера му је да компанију учини једноставнијом и флексибилнијом. Наводи се и да намерава да повец́а продуктивност и фокусира се углавном на производе за којима ц́е у будуц́ности бити велика потражња.
Amerikanci kupuju Meridijan bet

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филипс смањује број радних места за више од 1.000 се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.