Дуљај: Играћемо на победу, али нећемо да претимо ривалу после 0:5

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 12:59

Дуљај: Играћемо на победу, али нећемо да претимо ривалу после 0:5

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је данас пред реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу конференција против данског Нордсјеланда да ће његова екипа ићи на победу, али је додао да не може да обећава да ће надокнадити минус од пет голова. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Нордсјеланд >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у првом мечу одиграном прошле недеље на свом терену победио 5:0.
Дуљај је рекао да упркос на изглед немогућој мисији, екипа има велики мотив да стигне до победе која би значила и клубу и српском фудбалу. „Мотив екипе је у томе што играмо на нашем стадиону и што желимо да поправимо утисак после свега лошег што смо показали у Данској, где смо се осрамотили. Морамо да будемо храбрији, агресивнији, идемо на победу пред нашим навијачима. Не могу да обећавам велике ствари, нити да претим некоме ко ме победио 5:0, али могу да обећам да ћемо ићи на победу. Неће бити калкулација, играћемо у најјачем саставу који имамо у овом тренутку“, рекао је Дуљај на конференцији за медије.
Тренер Партизана упркос свему очекује подршку са трибина иако су највернији навијачи „црно-белих“ заказали протест пре утакмице против челних људи клуба и неће бити на трибинама стадиона Партизана. „Верујем да ће бити свих 15 хиљада навијача колико можемо да продамо улазница. Ови момци су заслужили подршку. Ако и испаднемо из Европе, биће важно шта остављамо клубу у играчком смислу. Чека нас дуго првенство, борба за прво место, за добру позицију за следећу сезону у Европи. Од срца желим Црвеној звезди, ТСЦ и Чукаричком да освоје што више бодова у Европи јер је свака победа важна за српски фудбал и за неке наредне сезоне. Ми ћемо покушати да победимо да би помогли и српском фудбалу, а ако нам се укаже прилика за више, пробаћемо да је искористимо“, закључио је Дуљај.
Млади фудбалер Партизана Немања Трифуновић је истакао да је спреман да помогне екипи. „Свестан сам да играм у једном од највећих клубова на овим просторима и притисак је нормалан, било да је у питању Европа или домаће првенство. Причали смо међусобно, сви желимо победу, а уз наше навијаче све је могуће“, рекао је Трифуновић, који је почетком ове сезоне дебитовао за Партизан у такмичарским утакмицама, а прошле недеље је уписао и прве европске минуте у дресу „црно-белих“.
Утакмица између Партизана и Нордсјеланда биће одиграна сутра до 21 сат на стадиону у Хумској.
Košarkaši Srbije ubedljivo pobedili Južni Sudan na Svetskom prvenstvu u Manili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дуљај: Играћемо на победу, али нећемо да претимо ривалу после 0:5 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.