Запосленост у Италији у фебруару порасла за 0,1 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 12:15

Запосленост у Италији у фебруару порасла за 0,1 одсто

Запосленост у Италији у фебруару порасла је за 0,1 одсто у односу на претходни месец, што је довело до 10.000 нових радних места, саопштио је данас национални статистички институт Истат. Фото: Unsplash/Michele Bitetto Годишњи раст износио је 1,2 одсто, додаје институт, преноси АНСА.
Ово је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << довело до 352.000 радних места више у фебруару 2023. у поређењу са истим месецом 2022. године.
Истат је истакао да је „раст у односу на фебруар 2022. године подразумевао само уговоре на неодређено време, уз смањење броја запослених на одређено време и самозапослених“. Према подацима из фебруара, 23,3 милиона Италијана је у радном односу, чиме је стопа запослености порасла на 60,8 одсто, пренела је италијанска агенција.
Predsednik hedž fonda plaća 1 milijarde dolara supruzi koja ga je ostavila zbog žene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Запосленост у Италији у фебруару порасла за 0,1 одсто се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.