У Србији данас умерено облачно са сунчаним интервалима

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Dec.2023, 10:46

У Србији данас умерено облачно са сунчаним интервалима

У Србији ће данас бити мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, само се ујутру очекује слаб мраз по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије, као и магла понегде у Војводини, саопштио је Републички хидро-метеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Преподне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће дувати слаб јужни, после подне слаб до умерен северозападни ветар, са температурама од минус 5 до 12 степени Целзијуса.
У Београду се ујутру на ширем подручју града очекује слаб мраз, док ће током дана бити мало и умерено облачно са сунчаним интервалима.
Преподне ће дувати слаб јужни, после подне слаб до умерен северозападни ветар, а температуре ће се кретати од минус 2 до 8 степени.
Brnabić: Lideri koalicije SPN ne znaju ni koliko glasova su dobili

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас умерено облачно са сунчаним интервалима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.