Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Dec.2023, 10:01

Коју тајну крије ваш кућни број? Шта вам доноси добро, а шта лоше у дом

Број који се крије у имену, презимену или датуму рођења већ је унапред одређен, а верује се да и кућни број има скривено значење за своје становнике. На пример, у Кини се сматра да је најповољнији број за кућу осам, симболизујући финансијско благостање. Фото: Pexels/Domenico Bandiera Да бисте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << открили свој број, сведите га на једноцифрени. На пример: ако живите на броју 63, сабирањем цифара 6 и 3 добијате коначан број 9. Ако је ваш број 19, саберите 1 и 9 и добијете 10, односно 1+0, што резултира бројем један.
Број један Овај број доноси ознаку индивидуалности и оригиналности укућанима. Често имају бројне идеје, започињу нове пројекте и суочавају се са изазовима, углавном са великим успехом. Међутим, иако је број један добар са финансијског аспекта, може донети мање среће у приватном животу, подстичући на усамљеност и критичност према другима. Такође, доноси и неодлучност у вези са важним животним одлукама.
Препоручљиво је да уредите дом тоновима златне, наранџасте и маслинасто зелене како би се појачао позитиван, а умањио негативан утицај. Укућани треба да пазе на свој вид и циркулацију.
Број два Овај број симболизује промене, често доводећи до селидби и доласка нових људи у дом. Укућанима је ретко досадно, стварајући живописну породичну атмосферу. Обично је место једноставно, са дозом неуредности, подстичући плодност и заљубљивање.
Људи који живе под овим бројем често раде од куће или доносе посао кући, а интересују се за технологију, путовања, алтернативну медицину и астрологију. Због брзоплетости, често доносе лоше пословне одлуке и морају почети из почетка, а у односима могу бити превише зависни о другима. Како би појачали позитиван, а умањили негативан утицај броја, требало би да учине дом прозрачнијим – увести више светла и очистити непотребне ствари.
Препоручују се тонови смеђе, сиве и беж. Укућани треба да пазе на проблеме са плућима, кожом и желуцем.
Број три Он симболизује ширење, обнову и побољшање. Људи који живе под овим бројем често су перфекционисти, љубазни, одани, с оптимистичким погледом на живот, али и суздржани. Имају изражен смисао за хумор и чврсте ставове о слободи, религији и породици. Склони су екстраваганцији, трошењу новца који немају, што доводи до финансијских проблема.
Често имају велику породицу, воле уживати у пороцима и често имају здравствене проблеме у средњем животном добу. У њиховом дому добродошли су плави тонови и дрво како би се појачао повољан, а умањио негативан утицај броја. У животу треба да се труде бити рационални и практични, а у здрављу одржавати одговарајућу тежину и проверавати стање срца и хормона.
Број четири Овај број представља компликовано место за живот јер симболизује сукоб – две супротстављене силе које се боре за стабилност и промене. У овом дому увек нешто реновира, мења или купује, као да живи својим животом, баш као и укућани. Истовремено, број два доноси становницима осећајност, емпатију и духовност, што чини да зраче великом харизмом. Сукоби личности су чести.
Овај број није за оне крхке и плашљиве, већ за људе који су навикли на живот под стресом и испод њежне вањштине имају велику унутрашњу снагу. Важно је да одреде приоритете у животу и не занемарују људе који им стварно значе. Да би се умањио негативан, а појачао позитиван утицај, добро је имати пуно свећа, цвећа и украса од стакла у дому. Укућани треба да припазе на мигрене, депресивне мисли и проблеме са кичмом.
Број пет Овај број симболизује хармонију, повољне мисли и емоције. У овој кући изражена је друштвеност, често је посећена, информације се размењују, разговара се и смеје. Солидарност и стабилност су главни повољни утицаји броја пет, а становници обично постижу успех у приватном животу, а затим и у пословном животу током средњег и каснијег доба. Они граде своју срећу полако и циљано, али могу пребродити све препреке ако се фокусирају на упоран рад.
Лоша страна броја је непажња, попут заборављања кључева, гашења шпорета, пеглања и сличних ствари, што доводи до честих непријатности. Добар додатак који ће појачати позитиван, а смањити негативан утицај су предмети од метала.
У погледу здравља, највећи ризик су повишен крвни притисак и проблеми са честим инфекцијама уха, грла и носа.
Број шест Овај број симболизује одлучност, чврст став и крајности. У кући може бити складно место изражене тишине или хаотичан дом са много буке и сталних промена. Такође, може бити место интензивног неслагања и одбојности међу укућанима или, пак, интензивне страствене љубави и искрене повезаности.
Помало магичан, број шест извлачи крајње емоције из људи и добро утиче на учење нових ствари и посвећеност хобијима попут кувања, фотографисања, бављења рачунарима или разним мајсторијама.
У овом дому људи су изузетно креативни. Да би појачали позитиван, а умањили негативан утицај броја, добре су жуте и светлозелене нијансе, као и стварање велике удобне дневне собе за окупљање. Укућани треба да обрате пажњу на здравље зуба и костију.
Број седам Овај број симболизује сањарење, маштање и бунт. Седмица често доноси много духовности својим укућанима, али и осећајност и рањивост. Понекад ће укућани имати проблема са разликовањем стварности од маште и истичу се својим ставовима који се не уклапају у мишљење већине. Према неким тумачењима, управо се у домовима под овим бројем најчешће догађају паранормалне појаве и друге необјашњиве ствари.
Људи који живе под овим бројем често се баве неком уметничком професијом, имају кућне љубимце и перфекционисти су. Склони су заљубљивању, али често доживљавају страствене, али и конфликтне односе. Срећа им у послу варира.
Треба да избегавају претеривање с алкохолом, дуваном и опћенито свим врстама порока. Добар је додатак опремити дом бројним детаљима у љубичастој боји, која ће умањити негативан, а појачати позитиван утицај броја.
Број осам Овај број симболизује поштовање, стабилност и снагу. Укућанима доноси добар углед, ауторитет, па чак и славу, али и велику одговорност коју често имају према другима. Труде се удовољити свима, али с мером која не угрожава њихову добробит, што уче тек у средњем животном добу. Због тога млађи укућани могу бити несрећни, али то је краткотрајно.
Број осам доноси и поштовање према традиционалним вредностима – породици, пријатељству, раду, љубави. Упркос својој стабилности, у овом дому су неопходни чести поправци и укућани који га добро одржавају, иначе могу настати проблеми.
Ентеријер је често у тамним бојама, а за појачавање позитивног утицаја добро је унети у дом пуно детаља и украса, попут слика и огледала. Највећи здравствени проблеми су лош имунитет и честе прехладе и упале мокраћног мехура.
Број девет Овај број симболизује велике поделе, што се одражава и на физички изглед дома са много соба, различитим уређењем у свакој и много различитих темперамената који живе под истим кровом.
Људима који у њему живе обично не недостаје иницијативе у животу, они знају шта желе и директно се труде остварити то. Могу на том путу прибегавати разним лукавствима и преварама, јер имају врло особито схваћање људског морала. Ипак, то не значи да су лоши, већ изузетно сналажљиви. У послу су обично врло успешни, али су често напети у кућном окружењу. Ипак, они су навикнути живети под стресом, па им у другачијим околностима може бити досадно.
У кући се често појављују проблеми са грејањем, влагом и топлом водом. Укућани би требало да се припазе љубавних проблема који им могу донети депресију, а иначе су доброг здравља. Да би појачали добар, а смањили лош утицај броја, добро је целу кућу повежете у јединствену целину са белим зидовима и детаљима на појединим местима.
Zašto se baš retko gledamo pravo „oči u oči“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коју тајну крије ваш кућни број? Шта вам доноси добро, а шта лоше у дом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.