У Токију основан први Српско-јапански пословни клуб

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Dec.2023, 09:52

У Токију основан први Српско-јапански пословни клуб

У јапанској престоници Токију основан је Српско-јапански пословни клуб, који ће у будућности радити на продубљивању економске сарадње и одиграти важну улогу у промоцији наше привреде и земље у тој далекоисточној царевини. Фото: Unsplash/Hunters Race У јапанској престоници Токију у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понедељак је одржан званични инаугурациони скуп Српско-јапанског пословног клуба.
Пословни клуб је окупио 22 јапанске компаније и организације, међу којима и инвеститоре у српску привреду као што су „Џапан Тобако“, „НИДЕЦ“, „Јазаки“, „Тојо тајер“ и други.



Од клуба се очекује да допринесе продубљивању економске сарадње између две земље кроз размену информација, односно, пружање прилике јапанским компанијама које послују у Србији да поделе своја искуства с другим потенцијалним инвеститорима из те земље.
Функцију председника новооснованог пословног клуба прихватио је МуцуоИваи, генерални директор јапанског гиганта у области дуванске индустрије „Џапан тобака“ (ЈТ).
Вучић: Већ данас смо кренули да подижемо даље Србију

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Токију основан први Српско-јапански пословни клуб се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.