Обрадовић: Будућност је противник који заслужује велико поштовање

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Dec.2023, 13:31

Обрадовић: Будућност је противник који заслужује велико поштовање

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред утакмицу против Будућности у 12. колу АБА лиге да је у питању противник који заслужује велико поштовање. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Мисли су нам још ноћас биле окренуте ка суботњој утакмици и дуелу против екипе Будућности. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сутра нам у Арену долазе наши спортски пријатељи и велика нам је жеља да им покажемо наше гостопримство и да утакмица протекне у правој спортској атмосфери. Пред нама је данас један тренинг на ком ћемо показати неке важне елементе за сутрашњу утакмицу и покушати да се припремимо на најбољи могући начин. Будућност је противник који заслужује велико поштовање и само са максималним могућим приступом и игром на високом енергетском нивоу можемо да се надамо доброј утакмици по нас“, рекао је Обрадовић за клупски сајт.
Утакмица се игра у суботу од 21 час, а Партизан је саопштио да ће на ниво 400 бесплатно моћи ученици основних школа. Све што је потребно јесте да ученици на улазу покажу ђачку књижицу, пасош или други документ који потврђује њихов узраст.
Ален Смаилагић истиче да екипа има мало времена за одмор и припрему утакмице против Будућности.
„Ушли смо у ритам и добро се држимо за сад. Наставићемо да гурамо напред, да се држимо заједно. Надамо се победи против екипе која није нимало наивна и која ће сигурно дати све од себе против нас“, истакао је Смаилагић.
Srbija u martu igra protiv Rusije samo ako dobije dozvolu od UEFA i FIFA

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Будућност је противник који заслужује велико поштовање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.