Јапан увео нови пакет санкција Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Dec.2023, 09:20

Јапан увео нови пакет санкција Русији

Јапан је увео нови пакет санкција Русији, који укључује забрану увоза неиндустријских руских дијаманата, ограничење извоза и замрзавање имовина, саопштило је јапанско министарство економије и трговине. Фото: Танјуг/Franck Robichon/Pool Photo via AP Као део пакета, Јапан уводи извозна ограничења >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за 57 компанија, међу којима су бројна индустријска и одбрамбена предузећа, поизвођачи авиона и бродова, као и истраживачке институције.
На црну листу је такође стављено 35 појединаца и 43 компаније чија ће имовина бити замрзнута.
Почевши од 1. јануара наредне године, Јапан забрањује увоз руских неиндустријских дијаманата у земљу, пише ТАСС.
Јапан је такође увео санкције за две компаније из Уједињених Арапских Емирата, по једној из Јерменије и Сирије и две из Узбекистана, за које се сумња да помажу Русији да заобиђе трговинска ограничења.
Mađarska blokirala 50 milijardi evra pomoći EU Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јапан увео нови пакет санкција Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.