Влада Србије доделила држављанство Србије суоснивачу Епла Стиву Вознијаку

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 15:22

Влада Србије доделила држављанство Србије суоснивачу Епла Стиву Вознијаку

Влада Србије данас је на предлог председника Србије Александра Вучића на данашњој седници одлучила да додели држављанство Србије суоснивачу компаније Епл Стиву Вознијаку, као и његовој супрузи Џенет Кеј Вознијак. Фото: Танјуг У образложењу ове одлуке наведено је да би пријем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у држављанство Србије америчког предузетника и рачунарског инжењера Вознијака и његове супруге допринео промоцији наше земље у области високих технологија, јачању националних интереса и угледу Србије као земље четврте индустријске револуције, саопштено је из владе.
Vučić: Imaćemo duplo više glasova od svih zajedno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Влада Србије доделила држављанство Србије суоснивачу Епла Стиву Вознијаку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.