Путин: Вероватно су Американци дигли у ваздух Северни ток

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 15:16

Путин: Вероватно су Американци дигли у ваздух Северни ток

Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да су вероватно Сједињене Америчке Државе разнеле руски гасовод Северни ток. Фото: Танјуг/Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool „То што Европа не добија довољно гаса је њихов проблем. Колико год чудно изгледало, покушали су да нас окриве што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ништа нисмо продали. То је потпуна глупост, јер нисмо ми затворили гасовод Јамал-Европа у Пољској, нисмо ми затворили други крак гасовода кроз Украјину. То је урадила Украјина. Нисмо ми дигли у ваздух Северни ток 1 и делимично Северни ток 2. Вероватно су то урадили Американци, или је то неко урадио на њихов предлог“, рекао је Путин на годишној конференцији, преноси Спутњик.
Експлозије на два руска гасовода Северни ток 1 и Северни ток 2 догодиле су се 26. септембра 2022. године. Немачка, Данска и Шведска нису искључиле могућност да је реч о циљаној саботажи, а руско тужилаштво је покренуло поступак поводом акта „међународног тероризма“.
DNK neandertalaca može objasniti zašto su neki ljudi ranoranioci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Вероватно су Американци дигли у ваздух Северни ток се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.