Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 14:05

Чисти све – од пода до плафона: Овај састојак је спас у домаћинству

Неколико трикова због којих ћете зажалити што их раније нисте знали, спас су у чишћењу домаћинства. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Популарна корисница ТикТока, Мама Мила, открила је како да увек имате испеглану одећу, чисте ципеле и огледала, али и како да уклоните мрље од пудера које жене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << увек нервирају.
Кожна обућа биће као нова уколико је премажете кокосовим уљем. У сушилицу за веш потребно је да додате коцке леда како вам одећа не би била изгужвана.
За флеке од пудера које, ма колико пазили да нам не остану, увек остављају траг на тканини, утрљајте пену за бријање на крагну омиљене беле мајице или кошуље и нестаће. Опет пена за бријање стиже као спас, а овог пута показала се као одлична за премазивање купатилских огледала у циљу спречавања њиховог магљења. Таблете за протезу избељују веш; једна таблета за машинско прање судова на сунђеру уклања сву нечистоћу из рерне, а сода бикарбона и лимун су одлични за уклањање рђе са кухињских ножева.
Muškarci otkrivaju razliku između žene koju vole i one sa kojom samo imaju intimne odnose

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чисти све – од пода до плафона: Овај састојак је спас у домаћинству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.