Ђоковић: Била је ово незаборавна сезона, радујем се новим изазовима

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 13:56

Ђоковић: Била је ово незаборавна сезона, радујем се новим изазовима

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да је имао незаборавну сезону коју ће заувек да памти и истакао да се радује новим изазовима у 2024. године. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Ђоковић је ове године освојио седам трофеја, од чега три гренд слема (Аустралијан опен, Ролан Гарос >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Ју-Ес опен) и Завршни мастерс у Торину. Он ће осми пут у каријери да годину заврши на првом месту АТП листе.
„Била је ово незаборавна сезона коју ћемо заувек памтити. Бескрајно сам захвалан мојој жени која је стуб наше куће и која је најбоља мајка за нашу децу коју сам могао да пожелим. Њена подршка и љубав као и љубав породице ми је дала велику снагу и стабилност за остваривање историјске сезоне“, написао је Ђоковић на свом Инстаграм налогу.
„Захвалан сам и свом тиму на посвећености и залагању. Честитам им јер је ово исто толико њихов успех колико и мој. Још једна феноменална сезона која нсм је дала прегршт феноменалних тренутака који су изазвали огромну језу и радост. Један од таквих тренутака за мене је био дочек испред Скупштине са нашим шампионима баскеташима и кошаркашима. Путовање се наставља у 2024. години. Радујем се новим изазовима. Само напред и идемооо“, додао је Ђоковић.
Ђоковић је недавно почео припреме за нову сезону. Најбољи тенисер света ће 27. децембра у Ријаду одиграти егзибициони меч против Шпанца Карлоса Алкараза. Ђоковић ће потом од 29. децембра до седмог јануара предводити Србију на Јунајтед купу у Аустралији.
Српски тенисер ће бранити титулу на Аустралијан опену, који ће бити одигран од 14. до 28. јануара наредне године у Мелбурну.
TSC večeras u Pireju juri pobedu protiv Olimpijakosa i plasman u nokaut fazu LK

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Била је ово незаборавна сезона, радујем се новим изазовима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.