У Србији сутра облачно, местимично киша, на планинама снег

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 13:45

У Србији сутра облачно, местимично киша, на планинама снег

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити претежно облачно, на северу суво, у осталим крајевима местимично са кишом. Фото: Градске инфо У брдско-планинским пределима југозападне, јужне, југоисточне и источне Србије падаће снег који се крајем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дана и током ноћи очекује понегде и у нижим пределима.
Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни.
Јутарња температура од 2 до 6, а највиша од 4 до 9 степени Целзијуса.
У Београду сутра облачно, током дана са слабом краткотрајном росуљом.
Ветар слаб и умерен, северозападни.
Јутарња температура око 5, највиша дневна око 7 степени Целзијуса.
У Србији за викенд осетно хладније уз слаб јутарњи мраз који се у централној и јужној Србији очекује и почетком следеће седмице.
У суботу умерено до потпуно облачно, у јужним и источним пределима са снегом, а слабљење и престанак снега очекују се после подне и увече.
У недељу и почетком следеће седмице суво време, од понедељка уз пораст дневних температура.
Vučić: Najneizvesniji izbori u Beogradu, ali i tu vodi lista Srbija ne sme da stane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно, местимично киша, на планинама снег се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.