Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 12:30

Аљбин и Мариника на истом задатку! Медији под Куртијевом контролом шире лажи у покушају рушења Србије!

Аљбин Курти и Драган Ђилас заједно раде на рушењу Србије Фото: PrtSc/24sedam/ATAImages Коме до сада није било јасно, сада више нема дилему – Курти и Ђилас заједно раде на рушењу Србије!
Потпредседница ССП и носилац листе „Србија против насиља“ Мариника Тепић мртва ладна је лагала на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << РТС-у у емисији „Реч на реч“.
Она је злоупотребила гостовање на јавном сервису и уместо да народу представи план и програм тајкунске листе коју заступа, она је измисила и показала некакве значке, за које је тврдила да користе људи из СНС.

Оваква сулуда тврдња Ђиласове пуленке са највећим одушевљењем је дочекана у Приштини где су медији под контролом Аљбина Куртија наставили да раде кампању за своје политичке пајтосе из Београда!
Више нема дилеме Аљбин Курти и Драган Ђилас заједно раде на рушењу Србије.
Ovo je nelegalna zgrada Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аљбин и Мариника на истом задатку! Медији под Куртијевом контролом шире лажи у покушају рушења Србије! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.