Вучић: Имаћемо дупло више гласова од свих заједно

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 12:26

Вучић: Имаћемо дупло више гласова од свих заједно

Председник Србије и члан СНС Александар Вучић позвао је данас све грађане да изађу на изборе у недељу и истакао да ће листа „Србија не сме да стане“ имати двоструко више гласова него што ће заједно имати „Србија против насиља“, све десничарске странке које пређу цензус, као >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и СПС. Фото: Танјуг/Ненад Михајловић „Ако победе наши политички противници на било којем нивоу, ми ћемо им честитати одмах. Ми се не играмо са таквим стварима, не пада нам напамет. Ја сам много година провео у опозицији, и даље значајно више него на власти и никакав проблем са тим немам“, рекао је Вучић у Уранку на ТВ К1.
Каже да је годинама преживљавао терор претходне власт када су, на пример, секли у школи косу ћеркама политичара у овој земљи јер су победили на изборима. „Тако нешто више никада у Србији неће бити. Ма колико они о томе маштали, ма колико о томе сањали“, рекао је Вучић.
Говорећи о резултатима избора, Вучић је рекао да ће листа „Србија не сме да стане“ имати више гласова од свих заједно.
„Када саберете Србију против насиља, све десничарске странке које пређу цензус, плус СПС. Од свих њих заједно имаћемо више гласова. И ни то им неће бити довољно да честитају. Тек толико да видите колико поштују демократију и колико имају џентлменски однос према својим противницима“, навео је Вучић и додао да недеља, када ће бити отворена биралишта, треба да буде празник.
Вучић је рекао и да представници листе „Србија не сме да стане“ имају демократски капацитет да прихвате да неки људи другачије мисле, док према његовим речима, представници опозиције нису у стању да то ураде. „Ми имамо демократски капацитет да прихватимо да неки људи другачије мисле. Они су у стању да свакога, ако другачије мисли од њих оцрне на најгори могући начин, јер немају демократски капацитет да прихвате да неко мисли другачије. Они од 2012. године ниједном нису честитали на изборима“, подвукао је Вучић.
Додао је да нису честитали јер, како је навео, нису у стању да разумеју да људи не желе њих да виде на власти и да су сити онога што су радили од 2000. до 2012. године, као и да желе неке који имају неупоредиво већи демократски капацитет. Вучић је навео да је Београд на води поново тема, будући да је опозициони кандидат за градоначелника, према његовим речима, једино чиме се похвалио Београд на води.
„Једино чега је могао да се сети у кампањи шта ће да понуди, то је хиљаду станова за младе, али у Београду на води. Пошто му је то тата оставио, па је он решио да то подели. И пошто је много учествовао у изградњи Београда на води, а није тамо спречавао са паткама и паткарима и свима осталима, па је сад решио да подели нешто што није његово“, приметио је Вучић.
Истакао је да не би могло да се дели било шта да је остало по њиховом и да би тамо, према речима Вучића, остало мочварно земљиште, змијарници, шприцеви од наркомана… Он им се и захвалио што признају резултате и додао да је срећан што они тамо сада купују станове и локале.
Такође, захвалио се и свима са листе 2000+ који су, како је навео, „прошли кроз топлог зеца“ због тога што су пружили подршку СНС. „Најлицемерније и трагикомично је када вам о томе ко су ти људи, а видели сте најуспешније и најбоље лекаре ове земље, десет академика Српске академије науке и уметности, говори Мирослав Мики Алексић“, рекао је Вучић.
Навео је да њих може да подржи ко год хоће, а да ће се представници СНС борити политичким аргументима и да неће те људе провлачити кроз пакао личних увреда, различитих врста клевета и инсинуација.
Orban i Brnabić: Odlični politički i ekonomski odnosi Mađarske i Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Имаћемо дупло више гласова од свих заједно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.