ТСЦ вечерас у Пиреју јури победу против Олимпијакоса и пласман у нокаут фазу ЛК

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 12:16

ТСЦ вечерас у Пиреју јури победу против Олимпијакоса и пласман у нокаут фазу ЛК

Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе гостоваће вечерас екипи Олимпијакоса у мечу последњег, шестог кола групе А Лиге Европе. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Утакмица ће бити одиграна од 21 час на стадиону „Јоргос Караискакис“ у Пиреју без присуства навијача.
Победа тиму из Бачке Тополе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << може донети пласман у нокаут фазу Лиге конференција.
Први меч између ТСЦ-а и Олимпијакоса одигран петог октобра у Бачкој Тополи завршен је без победника, 2:2.
Олимпијакос је трећи на табели групе А са четири бода, а ТСЦ је на последњем месту са једним бодом. ТСЦ би победом остварио историјски успех, јер би у том случају освојио трећу позицији у групи и изборио пласман у нокаут фазу Лиге конференција.
Фудбалери Вест Хема тренутно заузимају прво место у групи са 12 бодова, колико има и другопласирани Фрајбург. Ова два клуба ће вечерас од 21 сат у Лондону одлучити о томе ко ће ићи директно у осмину финала Лиге Европе, а ко ће играти у шеснаестини финала овог такмичења.
Fudbaleri Borusije i PSŽ-a u osmini finala LŠ, Milan ide u LE, Njukasl eliminisan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ТСЦ вечерас у Пиреју јури победу против Олимпијакоса и пласман у нокаут фазу ЛК се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.