Ћави: Нисмо добро играли, али циљ је остварен

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 10:34

Ћави: Нисмо добро играли, али циљ је остварен

Тренер фудбалера Барселоне Ћави рекао је да његов тим није добро одиграо последњи меч групне фазе Лиге шампиона против Антверпена, али је истакао да је остварен циљ пласманом у осмину финала. Фото: Танјуг/AP/Jose Breton Последњепласирани Атверпен се опростио од Лиге шампиона у великом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стилу, пошто је синоћ победио Барселону на свом терену са 3:2 голом у самом финишу утакмице.
Барселона је упркос поразу такмичење у групи завршила као прва у Групи Х и сада чека жреб за осмину финала у понедељак.„Била је то тешка утакмица. Играли су агресивно и били су добри у одбрани. Ми нисмо играли добро, није нам било удобно. Али први циљ је био да уђемо у осмину финала и сада само ту. Радујемо се жребу у понедељак”, рекао је Ћави синоћ после утакмице.
Уз Барселону, из ове групе је у нокаут фазу Лиге шампиона прошао и Порто који је у директном окршају био бољи од Шахтјора са 5:3.
На крају, Барселона и Порто иду даље са 12 освојених бодова, Шахтјор је сакупио девет и сели се у Лигу Европа, док је Антверпен такмичење завршио са три бода.
Zbog incidenta u Turskoj oglasio se i legendarni Perluiđi Kolina

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ћави: Нисмо добро играли, али циљ је остварен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.