Бригаде Ал-Касам: Израел не може повратити своје таоце без преговора

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 18:26

Бригаде Ал-Касам: Израел не може повратити своје таоце без преговора

Израел неће моћи да врати ниједног свог таоца, уколико се не упусти у преговоре о условима размене, саопштило је данас оружано крило Хамаса, Ал-Касам, преноси Ројтерс. Фото: Танјуг/AP Photo/Ariel Schalit Израел неће моћи да поврати заробљенике силом, рекао је портпарол бригада ал-Касам, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Абу Убаида, у аудио снимку који је емитовала телевизија Ал Џазира, коментаришући, како је описао, неуспелу операцију ослобађања једног од талаца.
Убаида тврди да су борци Хамаса делимично или у потпуности уништили 180 израелских транспортера, тенкова и булдожера, у протеклих 10 дана од наставка борби у Појасу Газе.
Оружано крило Хамаса саопштило је у петак да је одбило акцију израелских специјалних снага чији је циљ био спасавања талаца у Појасу Газе, приликом чега је рањено неколико израелских војника, а један погинуо.
После прекида примирја, у заробљеништву у Појасу Газе остало је 137, од око 240 људи које је Хамас, у нападу 7. октобра на Израел, узео као таоце.
Nemačka Ukrajini isporučuje 200.000 komada artiljerijske municije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бригаде Ал-Касам: Израел не може повратити своје таоце без преговора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.