Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 17:56

После избора (ако победе) укидају Републику Српску! (ВИДЕО)

Они сами показују јавно каква би била њихова политика, ако би победили на изборима 17. децембра – то би између осталог била и политика која се залаже за укидање Републике Српске. Фото: PrtSc/X Да су ђиласовци увек на страни непријатеља Србије, потврдила је и чланица коалиције Србија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против насиља, Биљана Стојковић. Ова екстремно либерална аутошовинистичка персона, која је и један од лидера Ђиласове антисрпске НАТО коалиције, овога пута је ударила на Републику Српску, на начин на какав вероватно не би јавно ударио ни Бакир Изетбеговић!
Да невоља буде већа, ова жена је била и председнички кандидат испред коалиције Морамо, на претходним председничким изборима 2022. године. Сада тек добија пун смисао медијска кампања исламистичких портала, који нападају Вучића, а које ђиласовци подржавају и преко својих тајкунских медија редовно преносе ставове из параобавештајне канализације некадашњег АИД-а.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/Biljana-Stojkovic-bi-da-ukine-Republiku-Srpsku.mp4
Биљана Стојковић је изјавила да Републику Српску види као националистички ентитет , који прави проблем целом Балкану и који је агресиван. Поносна је рекла да навија да јој се смање ингеренције, чиме је показала да жели унитарну Босну и Херцеговину, коју воли више и од Србије и од Републике Српске.
Непогрешив антисрпски инстинкт Ђиласових другосрбијанаца Овакве креатуре и овакве политике не би требало да добију ни промил гласова у Србији, и убеђен сдам када би грађани Србије схватили да је ово заправо једина права и истинска политика Ђиласове листе Србија против насиља, да би их послали на сметлиште историје. Они сами показују јавно каква би била њихова политика, ако би победили на изборима 17. децембра – то би између осталог била и политика која се залаже за укидање Републике Српске.
Лажни десничари, чујете ли ово што Стојковић каже Драги грађани Србије, који припадате поносном и државотворном народу, који никада није хтео туђе, али ни дао своје – па нећемо им ваљда дозволити да нам овакви после избора кроје капу?
Зато, дајте им одговор какав једино заслужују и пошаљите их на сметлиште историје. И њих и лажне десничаре који би са оваквима у коалицију само да би срушили Вучића.
Живела Србија, живела Република Српска!
Đilasove horde prete linčom!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак После избора (ако победе) укидају Републику Српску! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.