Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 16:26

Ђиласове хорде прете линчом!

Ђиласовци су све нервознији како се приближавају избори 17. децембра. Фото: 24седам Како се избори 17. децембра приближавају, НАТО опозиција постаје свеснија очигледног пораза.
Да су све нервознији показују нови напади на Српску напредну странку.
Наиме, у Булевару уметности >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Булевару Зорана Ђинђића на више аутобуских стајалишта Ђиласове хорде су исписавале пароле претњи члановима Српске напредне странке.
Они су на стакленим деловима аутобуских стајалишта, великим словима, исписивали графите различите садржине против СНС.
„СНС паризер не сме да стане“, „СНС бандити“, само су неке од парола, а виђене су и разне увредљиве и претеће поруке.
Ђиласовци, свесни пораза који их очекује 17. децембра, настављају прљаву кампању против СНС.
Подсетимо, пре ових графита и отворених претњи, Ђиласовци су у више наврата физички нападали активисте Српске напредне странке. Од почетка кампање забележни су напади на Бањици, Вождовцу, Новом Београду… Било је чак и претњи оружјем.
Ово је јасан знак да су спремни на све само да се докопају власти, а пошто немају политику, немају програм како би добили изборе,они покушавају на власт да дођу насиљем.
Tadićeva saradnica udarila na Đilasove medije: Zašto N1 promoviše samo jednu listu?!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласове хорде прете линчом! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.