Вучевић, Вранеш и Гујон: Држава из године у годину повећава пензије

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2023, 16:14

Вучевић, Вранеш и Гујон: Држава из године у годину повећава пензије

Кандидати на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Милош Вучевић, Љубица Вранеш и Арно Гујон, разговарали су са најстаријим суграђанима у Јужнобанатском округу и истакли да држава из године у годину повећава пензије, јер пензије морају да прате плате. Фото: Танјуг/инфо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << центар СНС Вучевић се захвалио пензионерима на подршци, разумевању и љубави према отаџбини.
„Наши најстарији суграђани су нам показали шта значи крилатица, мисао, реченица ‘Све за Србију и Србија ни за шта'“, рекао је Вучевић у оквиру предизборне кампање.
Љубица Вранеш верује да су људи који имају визију за будућност Србије управо на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.
„Желим свим срцем, знањем и способностима да допринесем бољем сутра свих грађана Србије и будућим генерацијама“, истакла је Вранеш.
Гујон је још једном поновио да је дошао и остао у Србији јер је истински заволео Србију и српски народ.
„Ја сам један од вас и одавно се тако осећам. Србија је и моја отаџбина и зато желим да дам свој допринос за даљи напредак и развој земље. За даљи успех потребно нам је јединство, јединство нашег народа“, нагласио је Гујон.
Кандидати су позвали све грађане да 17. децембра подрже листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.
Kovačević: Sramna je mržnja dela opozicije iz Srbije prema Srbima iz Republike Srpske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић, Вранеш и Гујон: Држава из године у годину повећава пензије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.