Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2023, 20:11

Снимак како је опозиција састанчила са страним амбасадама! Шта су добили заузврат? (ВИДЕО)

На снимку се јасно и тачно види када је и који лидер опозиције састанчио са страним амбасадама. Фото: PrtSc/24sedam/ Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Tanjug/Jadranka Ili Још један доказ да је опозиција само понизни слуга страних амбасада, сведочи често гостовање лидера опозиције у њиховим просторијама. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
На снимку се јасно и тачно види када је и који лидер опозиције састанчио са страним амбасадама, што само доказује да су они ништа друго до понизне слуге.
У наставку погледајте снимак који све говори.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/video.mp4
 
 
Čeda Jovanović razbucao Đilasa satiričnom pesmom i videom: Sa moje tačke gledišta, ti si mišu ništa! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Снимак како је опозиција састанчила са страним амбасадама! Шта су добили заузврат? (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.