Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2023, 10:01

Ко више вара своје партнере – мушкарци или жене?

Познато је да оба пола имају тенденцију да варају своје партнере, али ко то ради више… Фото: Pexels/Pixabay Јутјуб канал „Simple Pickup„, покушао је да одговори на ово питање. Није спроведено никакво научно истраживање, већ је направљена мала видео анкета. Питање је постављено припадницима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оба пола и њихови одговори су били прилично интересантни.
Сваки од испитаника је образложио свој одговор и са партнером који има супротно мишљење улазио у кратке расправе .
Испитаници су се сложили да оба пола варају. Мушкарци су признали да имају могућности да преваре своје лепше половине и да су неки то и неколико пута радили. Жене су такође рекле исту ствар и потврдиле да могу да буду са било којим мушкарцем кад год пожеле.
Ту је дошло до главног закључка. И мушкарци и жене су се сложили да је женама далеко лакше да преваре своје мушкарце, тј. да им је лакше да ступе у контакт са мушкарцем.
„Нама је далеко лакше, не морамо да имамо ништа, сем груди и задњице. Довољно је да то покажемо и сваки мушкарац је наш“, рекла је једна симпатична девојка док је одговор мушког испитаника допунио ову мисао:
„Женама је лакше. Мушкарци морају да буду сређени, да обрију своје приватне делове и да покажу мало новца како би покушали да освоје неку девојку, али и тада је питање да ли би успели“.
Дакле, одговор на ово питање је још увек нејасан, а шта ви мислите?
Šta najviše vole kod žena: Šokiraćete se kad vidite šta im je neodoljivo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ко више вара своје партнере – мушкарци или жене? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.