Бахар: Желимо да у доброј форми дочекамо сусрет са вечитим ривалом

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 20:19

Бахар: Желимо да у доброј форми дочекамо сусрет са вечитим ривалом

Тренер фудбалера Црвене звездер Барак Бахар рекао је пред меч против лучанске Младости у оквиру 18. кола Суперлиге да екипа жели да настави у истом ритму као против нишког Радничког као и да је жели да у доброј форми дочека сусрет са Партизаном који је на програму 20. децембра. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић „Иза нас је веома важна победа у Купу протиш нишког Радничког на плану самопоуздања. Врло битно за нас је чињеница да нисмо примили погодак, док смо са друге стране успели да постигнемо пет голова. Верујемо да је иза нас период у коме смо пружали добре партије, али нажалост нисмо успели да будемо ефикасни. Тријумф је дошао у правом тренутку, а на нама је да наставимо да играмо тако и на следећем мечу“ почео је Бахар конференцију за медије пред меч против Младости који се игра у суботу од 16 часова.
На питање да ли ће црвено-бели наставити голгетерски низ, стратег клуба је истакао да је веома важно да екипа игра добро и ствара шансе. „Надам се да ћемо наставити у истом ритму. Нисмо били довољно концентрисани на неким претходним дуелима. Постигли смо лепе голове на претходној утакмици, који ће нам значити за подизање самопоуздања. Битно је да наша екипа ствара и реализује шансе“, додао је Бахар.
Младост долази на Маракану без Патрика Фрајдеја који је најбољи стрелац Лучанаца.
„Не везујемо се само за једног или два играча противничке екипе, већ за комплетан тим који нам долази. На нама је да будемо концентрисани као на претходној утакмици и да изађемо на крају меча као победници. Надам се да ће сутра тако бити“, истакао је Израелац.
Бахарова је жеља да екипа држи ритам током свих 90 минута и задржи добру форму на наредном дуелу. „Морамо да задржимо енергију коју смо имали на прошлом мечу, упркос мноштву ротација. Велики број младих играча је добило прилику да заигра, а опет смо успели да током комплетне утакмице држимо ритам и нападамо. Желимо да током свих 90 минута будемо агресивни, нападамо, креирамо шансе и играмо пресинг“.
Бахар је рекао да сутра због повреде неће играти Мирко Иванић.
Имаће прилику фудбалери Звезде да оборе рекорд Реал Мадрида и забележе 122. утакмицу без пораза на стадиону „Рајко Митић“ у првенственим дуелима.
„Размишљамо у правцу победе на сутрашњој утакмици, а ако успемо да оборимо рекорд урадићемо велику ствар за Црвену звезду“. Завесу на јесењи део шампионата црвено-бели ће спустити после „вечитог дербија“ 20. децембра на гостујућем терену.
„Фокусирани смо на сваку наредну утакмицу. Имамо и два важна меча против Младости и Спартака у првенству. Такође, очекује нас и дуел у Лиги шампиона против Манчестер Ситија. Размишљамо о утакмици против Младости у суботу, док ћемо већ од недеље моћи да разговарамо о Манчестер Ситију и свему што нас очекује. Сада смо фокусирани на сутрашњи меч. Иако не размишљамо о томе, знамо да је вечити дерби веома важна и битна утакмица. Желимо да у доброј форми дочекамо сусрет са вечитим ривалом“, закључио је Бахар.
Fudbaleri Zvezde dočekuju Mladost, Partizan gostuje u Nišu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бахар: Желимо да у доброј форми дочекамо сусрет са вечитим ривалом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.