Без задржавања на рампама ауто-путева и на границама за путничка возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 19:50

Без задржавања на рампама ауто-путева и на границама за путничка возила

Према информацијама ЈП „Путеви Србије“, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила, саопштено је вечерас из АМСС. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Према информацијама Управе граничне полиције, нема задржавања ни на путничким терминалима граничних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прелаза.
Када је реч о задржавањимна на теретним терминалима, на Батровцима се, на излазу, чека 480 минута, док се на Градини, такође на излазу чека 240 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила, додају из АМСС.
Ministarstvo: Veće subvencije za poljoprivrednike u 2024. godini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Без задржавања на рампама ауто-путева и на границама за путничка возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.