Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 14:38

Лажни патриота Јовановић показао своје право лице: Удружује се са политичарима који тврде да су Срби геноцидан народ

Фотеље битније од народа. Фото: PrtSc Лажни патриота Милош Јовановић и Бранка Прпа, једна од оних који се најснажније залажу да су Срби геноцидан народ договарају коалицију након избора 17. децембра.
Иако је већ познато да лидер Новог ДСС-а и лажни патриота Милош Јовановић прихвата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << политику и договара коалицију са тајкунском листом „Србија против насиља“, а на којој су кључни људи они који тврде да су Срби починили геноцид у Сребреници, сада је на то ударио и печат тиме што је у своје договоре уврстио и једну од нагласнијих промотера да је наш народ геноцидни Бранку Прпу.
Лажни патриота и Француз Јовановић гоствао је на тајкунској телевизији Н1, познатој по антисрпском ставовима, са Прпом која отворено каже и залаже се за то да су Срби геноцидни народ где су договарали будућу коалицију.
Đilas hoće da smanjuje plate medicinskim radnicima?! Ovo je njegov plan, a soli pamet Vučiću! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лажни патриота Јовановић показао своје право лице: Удружује се са политичарима који тврде да су Срби геноцидан народ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.