Јокић пружио подршку председнику Вучићу! Поред Николе стали су и ови најбољи српски кошаркаши

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 14:11

Јокић пружио подршку председнику Вучићу! Поред Николе стали су и ови најбољи српски кошаркаши

Све је већи број јавних личности које пружају подршку председнику Србије Александру Вучићу, а права бомба стигла је из света спорта. Уз Вучића стали су најбољи српски кошаркаши Никола Јокић, Боби Марјановић, Василије Васа Мицић, као и легендарни Жељко Ребрача. Фото: Танјуг/AP >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Photo/Jed Jacobsohn Званично најбољи кошаркаш света, МВП НБА лиге и овогодишњи кандидат за исту престижну титулу Никола Јокић налази се међу онима који су препознали резултате и енергију председника Вучића и његове странке.
Подршка је стигла и од његовог НБА колеге који је улогом у „Џон Вику“ постао и холивудски суперстар, Бобија Марјановића, који слови за једног од најбољих српских кошаркаша.
Фото: Танјуг/AP Photo/Matthew Hinton И прошлогодишњи МВП Евролиге Васа Мицић стао је уз Александра Вучића, препознавши предану борбу за бољу будућност Србије.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Како Курир сазнаје, стигла је и безрезервна подршка једног од највећих легенди српске кошарке, Жељка Ребраче.
Vučić: Izbori i politika nisu igra, ljudi su važniji od svake matematike

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић пружио подршку председнику Вучићу! Поред Николе стали су и ови најбољи српски кошаркаши се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.