Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 15:40

Томислав Радовановић именован за вршиоца дужности директора БИА

Некадашњи начелник Службе за специјалне истражне методе Министарства унутрашњих послова Томислав Радовановић именован је за в.д. директора БИА. Фото: PrtSc/TV Prva „Тачно је. Томислав Радовановић именован је за в.д. директора БИА“, казао је један од извора.
Доскорашњи директор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << БИА Александар Вулин поднео је оставку на ту функцију.
Радовановић је био дугогодишњи припадник МУП Србије, а годинама је био командант Интервентне јединице београдске полиције. Једно време провео је и Француској на месту полицијског аташеа, након чега је постављен за начелника Службе за специјалне истражне методе у управи криминалистичке полиције.
Са тог места, одлази у БИА, на позицију начелника за технику.
Због исказане храбрости у решавању талачке ситуације награђен је „медаљом за храброст – Милош Обилић“ – другог степена, а Синдикат српске полиције доделио му је и златну плакету „Добар официр“.
Радовановић на чело БИА долази након што је Александар Вулин, његов претходник на овом месту, поднео оставку 3. новембра ове године.
Mali: Država podjednako vodila brigu i o našim najstarijima i o našim mladima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Томислав Радовановић именован за вршиоца дужности директора БИА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.