Гвардиола: Мој посао је да пронађем начин да се вратимо победама

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 13:26

Гвардиола: Мој посао је да пронађем начин да се вратимо победама

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је његов посао да пронађе начин да се његов тим врати победама у Премијер лиги, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP/Jon Super) Манчестер сити је синоћ поражен у гостима од Астон Виле 1:0 у мечу 15. кола Премијер лиге. „Грађани“ нису >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << победили на последња четири меча у енглеском првенству.
„Астон Вила је била боља од нас. Ми смо се мучили, било је заиста тешко. Они су добро организовани, брзи играчи, могли су да контролишу многе аспекте. То је разлог због којег су у врху. Играли су добар фудбал, а ми то нисмо могли“, рекао је Гвардиола.
Он је истакао да његова дужност да се Манчестер сити врати победама. „Много година смо заједно и пронашли смо начин, успели смо да нађемо начин да побеђујемо. Сада када се мучимо морамо да променимо динамику, да победимо што пре, Лутон, Кристал Палас, да променимо размишљање и да побеђујемо“, навео је менаџер Манчестер ситија.
Манчестер сити је тренутно четврти на табели Премијер лиге са 30 бодова.
Košarkaši Bruklina bolji od Atlante, Hjuston pobedio Oklahomu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гвардиола: Мој посао је да пронађем начин да се вратимо победама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.