Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 12:19

Скандалозно! Мариникин, Ћутин и Зеленовићев симпатизер тражи да се затворе границе са Републиком Српском!

Иначе, Маринику, Ћуту и Зеленовића повезује и то што тврде да су Срби починии геноцид у Сребреници.
Фото: PrtSc Скандалозно је докле су спремни да иду опозиционари како би покушали да освоје који глас више, па је тако симпатизер кандидата за посланике са тајкунске листе „Србија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против насиља“ Маринике Тепић, Александра Јовановића Ћуте и Небојше Зеленовића позвао да се на дан избора затворе гранични прелази са Републиком Српском.
Шовинистички иступ присталице поменуте тројке, који се крије иза налога „Еко Стража“, поручује да нашим људима с оне стране Дрине треба забранити да долазе у Србију јер она њима не припада, већ само опозицији и онима који их подржавају.
Фото: PrtSc – РТ молим. Већ предлагали, прошло непримећено. Хајде опет, затворити 17. прелазе са Републиком Српском + Батровци? Па нека иду преко Бачког Брега.
Иначе, Маринику, Ћуту и Зеленовића повезује и то што тврде да су Срби починии геноцид у Сребреници, а сада, преко симпатизера, настоје да им се забрани право гласа.
Udarite najniže po njemu! Drvlje i kamenje bacaju na kol-centar SNS-a, a organizuju botove da lažu o Vučiću! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скандалозно! Мариникин, Ћутин и Зеленовићев симпатизер тражи да се затворе границе са Републиком Српском! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.