Снег на путевима на подручју Ивањице, Новог Пазара и Зајечара

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 09:20

Снег на путевима на подручју Ивањице, Новог Пазара и Зајечара

На државним путевима првог приоритета одржавања, коловози су влажни у нижим пределима, а снега има местимично у расквашеном стању до 5 центиметара на подручју Ивањице, Новог Пазара и Зајечара, саопштило је јутрос Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Танјуг/Надја Подобник Према >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извештају Штаба зимске службе, иста је ситуација и на путевима другог и трећег приоритета одржавања, на подручју Ивањице, Колубаре, Мачве, Новог Пазара, Крушевца, Врања и Зајечара, због чега се препоручује опрезна вожња.
Деонице на којима има снега су: I Б-21, Дивљака – Ивањица – Јавор, I Б-36, Параћин – Бољевац – Зајечар – гранични прелаз Вршка Чука, I Б-37, Селиште – Бор – Зајечар, и II А-210, Јошаничка Бања – Копаоник.
На подручју Зајечара су, такође, учестали ситни одрони, дуж нестабилних камених косина и у клисурама. Највише их има на Ђердапској магистрали, где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације која обавештава о одронима.
Постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.
На аутопуту I А реда број 4, на деоници од петље Малча до петље Бела Паланка, у зони тунела Банцарево има магле и видљивост је смањена на 50 метара.
Због најављених ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима постоји могућност појаве местимичне поледице, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова.
Oblačno i hladno, ponegde padavine, najviša temperatura do 5 stepeni

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Снег на путевима на подручју Ивањице, Новог Пазара и Зајечара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.