Барселона заинтересована за шпанског голмана Давида де Хеу

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2023, 12:50

Барселона заинтересована за шпанског голмана Давида де Хеу

Фудбалски клуб Барселона послао је понуду шпанском голману Давиду де Хеи, који би требало да замени повређеног немачког репрезентативца Марка-Андреа Тер Штегена, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Dave Thompson Тер Штеген ће наредних дана морати да оперише леђа због чега ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одсуствовати око три месеца ван терена.
Шпански медији су јуче објавили да Барселона неће тражити замену за немачког голмана. Међутим, челници каталонског клуба су се предомислили и одлучили су да потраже новог чувара мреже.
Барселона је послала понуду Де Хеи, који је тренутно без ангажмана, пошто му је на крају прошле сезоне истекао уговор са Манчестер јунајтедом. Каталонски клуб очекује одговор шпанског голмана у наредних неколико дана. Он би у случају да прихвати понуду могао одмах да потпише уговор са Барселоном.
Де Хеа (33) има понуду Њукасла, као и неколико клубова из Саудијске Арабије.
Де Хеа је бранио за Манчестер јунајтед од 2011. до јуна ове године, а пре тога је био члан мадридског Атлетика. Он је за репрезентацију Шпаније наступио на 45 мечева.
Košarkaši Milvokija i Los Anđeles Lejkersa u polufinalu NBA kupa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барселона заинтересована за шпанског голмана Давида де Хеу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.