Сферопулос пред Валенсију: Очекујем тешку утакмицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 16:33

Сферопулос пред Валенсију: Очекујем тешку утакмицу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос пред дуел са Валенсијом  Евролиги рекао је да очекује тешку утакмицу и да ће за победу бити потребно да екипа одигра паметно у одбрани и нападу. Фото: PrtSc/Instagram/crvenazvezdakk Црвено-бели сутра од 20.30 часова гостују код Валенсије у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 12. кола Евролиге.
„Имамо дупло коло у Шпанији, али фокусирамо се на прву утакмицу. Играмо против Валенсије која се бори снажно. Очекујем тешку утакмицу. Са наше стране мораћемо да будемо концентрисани. Да играмо паметно офанзивно и дефанзивно и да искористимо све што прочитамо у нападу и да зауставимо све оно што они буду радили у нападу како бисмо имали шансу да победимо“, истакао је Сферопулос после тренинга пред пут у Шпанију.
Звезда тренутно у елитном такмичењу има скор 4-7, док је Валенсију на учинку 5-6, уз серију од пет узастопних пораза.
Prodaja ulaznica za Fajnal-for Evrolige počinje 19. decembra





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сферопулос пред Валенсију: Очекујем тешку утакмицу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.