Концерт Јована и Наде Колунџије у Зрењанину

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 10:30

Концерт Јована и Наде Колунџије у Зрењанину

У понедељак, 11. децембра 2023. године, са почетком у 19 часова у Салону Народног музеја Зрењанин биће одржан концерт великана наше класичне музичке сцене, виолинисте Јована Колунџије и његове сестре, пијанисткиње, Наде Колунџије. Фото: WikimediaCommons/Alexzr88 На програму ће бити дела композитора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << класичне музике као што су Жан-Мари Леклер, Камиј Сен-Санса, Фридрих Фриц Крајслер, Симеон тен Холт, Жозеф Никола-Панкрас Роје, Сергеј Прокофјев.

На гостовању у Зрењанину, у циљу промовисања и афирмације младих талената, Јован и Нада Колунџија одржаће бесплатне креативне музичке радионице – мајсторске курсеве за ученике Музичке школе „Јосиф Маринковић“, а најбољи међу њима придружиће се прослављеним уметницима на сцени, као специјални гости концерта.

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије, и последњи је у оквиру овогодишње концертне турнеје Јована и Наде Колунџије.
Радило се пуном паром у Новом Саду: Од домова здравља до нових саобраћајница – више десетина реализованих пројеката у 2023. години (I део)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт Јована и Наде Колунџије у Зрењанину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.