Погледајте зашто Србија не сме да стане: Вучић позвао грађане – „Притисните дугме, и видите шта смо заједно урадили“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 10:20

Погледајте зашто Србија не сме да стане: Вучић позвао грађане – „Притисните дугме, и видите шта смо заједно урадили“ (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић снимио је видео којим је позвао грађане да посете сајт листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“. Фото: Printscreen/Instagram/avucic – Ако желите да видите зашто Србија не сме да стане, посетите наш сајт srbijanesmedastane.org.rs“ – пише у опису снимка.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> На сајту су истакнути бројни пројекти који су завршени или у току и који су променили лице Србије.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Александар Вучић (@avucic)


На почетној страни сајта видећете црвено дугме и поруку: „Држи дугме да Србија настави напред“, и заиста, држањем, спровешће вас кроз резултате које је СНС постигао последњих година.
Тако можете да видите да је изграђено чак 147 болница, податке о изграђеним километрима путева, пруга, девизним резервама, резервама злата, и стопи незапослености која је са 25.9 одсто смањена на 9.2 одсто.
Crveni krst Srbije ima 60.000 volontera, 60 odsto njih čine mladi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Погледајте зашто Србија не сме да стане: Вучић позвао грађане – „Притисните дугме, и видите шта смо заједно урадили“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.