Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 10:13

Нема краја причи о „крађи избора“: Опозиција посрнула – симпатизери Јеремића и Тадића сумњиче Ђиласа и Маринику за заверу против њих

Ђиласова опозиција намерно прича о некаквој „изборној крађи“ како би то искористила као алиби за лош резултат који очекује, али и повод за насилне демонстрације одмах после избора. Фото: PrtsC Симпатизери Вука Јеремића, Бориса Тадића и малих странака сумњиче Драгана Ђиласа и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Маринику тепић за заверу против њих која је креирана лажном причом о украденим потписима.
Ђиласова опозиција намерно прича о некаквој „изборној крађи“ како би то искористила као алиби за лош резултат који очекује, али и повод за насилне демонстрације одмах после избора.
Наиме, Иван Виденовић објавио је Твит који гласи:
Фото: PrtSc – Виши суд потврдио да Јелене Зорић нема ни у електронском, ни у папирном облику као подршке листи „Србија на Западу“.
Фото: PrtSc Фото: PrtSc – То је питање које треба поставити Софији Мандић.По јавном сведочењу Јелене Зорић у јучерашњем Утиску недеље, она је Софији Мандић диктирала телефоном своје податке, а Мандић је потврђивала „поклапа се, поклапа се“. Питање је зашто је лагала Јелену Зорић и читаву јавност?
Као што видимо из приложеног опозиција из дана у дан пада све ниже и ниже!
Dileme više nema, tačka je stavljena: Miloš Jovanović prelomio – Ide u koaliciju sa Marinikom i Đilasom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нема краја причи о „крађи избора“: Опозиција посрнула – симпатизери Јеремића и Тадића сумњиче Ђиласа и Маринику за заверу против њих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.