УЕФА одбила жалбу Партизана, наредна европска утакмица у Хумској без навијача

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 21:25

УЕФА одбила жалбу Партизана, наредна европска утакмица у Хумској без навијача

Дисциплинска комисија УЕФА саопштила је данас да је фудбалском клубу Партизан одбијена жалба на казну која му је изречена 28. септембра, што значи да ће „црно-бели“ наредни меч у европским куповима играти без навијача. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Партизан је кажњен због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дискриминаторског понашања навијача у мечу против Нордсјеланда који је игран у Хумској 12. септембра, па ће тако у првој утакмици у неком европском такмичењу играти пред празним трибинама.
Као и до сад, казна се не односи на децу до 14 година, која ће имати право да уђу на трибине. Уз то, Партизан је кажњен и једном утакмицом условно, ако се понови исти испад у наредне две године.
Saša Obradović: Očekujem energetski zahtevnu utakmicu protiv Partizana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак УЕФА одбила жалбу Партизана, наредна европска утакмица у Хумској без навијача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.