Галант: Судбина Хамаса у јужној Гази биће гора него на северу

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 20:02

Галант: Судбина Хамаса у јужној Гази биће гора него на северу

Израелски министар одбране Јоав Галант изјавио је данас да ће судбина Хамасових бораца на југу Појаса Газе „бити иста и гора“ у односу на судбину оних на северу енклаве. Фото: Танјуг/Abir Sultan/Pool Photo via AP Галант је, посматрајући са израелске границе град Џабалија на северу Појаса >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Газе и кварт Шеџаија, рекао да ће војници Израелских одбрамбених снага остати на северу „све док Хамасова инфраструктура не буде потпуно уништена“, преноси Тајмс оф Израел.
„Ова акција која се тренутно дешава, на северу Појаса Газе, ускоро ће довести до разбијања (Хамаса) у читавом подручју града Газе и севера Појаса Газе“, рекао је Галант.
Истовремено, нагласио је, израелска војска започела је операције на југу Појаса Газе. „Судбина терориста тамошњих батаљона Хамаса биће иста као и оних на северу и гора“, запретио је Галант.
Он је поновио да ће израелска војска наставити борбе „до победе“ и док се не остваре сви циљеви: елиминација Хамаса и повратак талаца у Израел.
Gaza: U izraelskim napadima 15.523 Palestica poginulo, 41.316 povređeno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Галант: Судбина Хамаса у јужној Гази биће гора него на северу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.