Саша Обрадовић: Очекујем енергетски захтевну утакмицу против Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 19:36

Саша Обрадовић: Очекујем енергетски захтевну утакмицу против Партизана

Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић изјавио је данас да очекује енергетски веома захтевну утакмицу против Партизана у 12. колу Евролиге. Фото: Wikimedia Commons/Александр Осипов Кошаркаши Партизана дочекаће сутра од 20.30 часова екипу Монака.
„Имаћемо веома напорну и тешку недељу. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Партизан има предност, јер игра пред својим навијачима, који ће реаговати на сваку акцију. Ово ће бити енергетски веома захтевна утакмица. Партизан је у односу на прошлу сезону потписао нове играче, а сада може да рачуна и на Кевина Пантера, који се опоравио од повреде. Победе у финишу против Фенербахчеа и Панатинаикоса су им улиле много самопоуздања“, рекао је Обрадовић, преноси званични сајт клуба.
Кошаркаш Монака Метју Стразел подсећа да је његов тим прошле сезоне изгубио од Партизана. „Тамо је сјајна атмосфера, коју наш тренер добро познаје. Очекујем меч високог интензитета, пошто желимо победу у гостима. Сва гостовања у Евролиги добијају се одбраном. Мораћемо да контролишемо темпо утакмице ако желимо победу“, додао је Стразел.
Кошаркаши Монака ће у 13. колу Евролиге осмог децембра гостовати екипи Жалгириса.
Prodaja ulaznica za Fajnal-for Evrolige počinje 19. decembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саша Обрадовић: Очекујем енергетски захтевну утакмицу против Партизана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.