Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2023, 09:31

Мариника и Бошко у тајкунском медију дали коначну потврду: Спремни смо на сарадњу са целом опозицијом, једини циљ им да сруше Вучића

Овим су још једном показали да је један једини циљ опозиције – рушење Вучића. Фото: PrtSc Мариника Тепић, која се налази на листи Драгана Ђиласа „Србија против насиља“, поручила је синоћ на тајкунској телевизији Нова С да је спремна на сарадњу са свим опозиционим странкама. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
MARINIKA TEPIĆ PONAVLJA: MOŽEMO I SA ZAVETNICIMA, I SA DVERIMA, I SA DSS-OM…SA SVIMA!
Potpisnica Rezolucije o genocidu u Srebrenici, Marinika Tepić, potvrđuje tezu da je glas za desnicu – glas za Đilasa i da će oni nakon izbora svi zajedno u juriš na fotelje!
Olja Bećković:… pic.twitter.com/Qc2wXzMk1P
— Detektor laži (@LaziDetektor) December 3, 2023

Водитељка ју је упитала да ли су они стварно спремни на сарадњу са Дверима, Заветницима, ДСС, на шта је Мариника одговорила потврдно, а онда је упитана и за сарадњу са Народном странком.
– Колико знам Народна странка се исто декларише као опозиија. Да, да са свим опозиионим странкама смо спремни за сарадњу – потврдила је Мариника.
Овим је још једном показала да је један једини циљ опозиције – рушење Вучића. То да ли су са неким били у свађи или им сепрограм разикује, то није битно, битно је да заједно крену на Вучића и СНС.
Фото: PrtSc Да је то заиста тако, потврдио је и Бошко Обрадовић. Лидер Двери је за тајкунску Нову, само за штампано издање, истакао да је једини циљ да се Вучићу виде леђа.
Обрадовић је освануо и на насловној страни овог тајкунског медија, где је поручио „да са напредњацима неће бити сарадње, пошто морају да оду“.
Дакле сада смо добили и коначну потврду да опозицији није битно са ким сарађују, да ће сви међусобно да се договарају, те да је глас за било кога из опозиције глас за Драгана Ђиласа.
Godinama jašu na laži o fantomskim biračima: Opozicija otvoreno priznala da nas laže i pravi budalama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мариника и Бошко у тајкунском медију дали коначну потврду: Спремни смо на сарадњу са целом опозицијом, једини циљ им да сруше Вучића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.