Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 19:44

Годинама јашу на лажи о фантомским бирачима: Опозиција отворено признала да нас лаже и прави будалама

Њихова болест иде толико далеко да су чак почели да вређају и српски народ из Републике Српске. Фото: PrtSc Сваки пут пред неке изборе, опозииона мантра су „фантомски бирачи“.
Да, тако је и овога пута. Нема дана од када је почела кампања а да нису поменули фантомске бираче. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Тајкунски медији Н1, Нова С, читава опозиција су ширили лажи о насељавању лажних бирача у Београд. Они би, према писању тајкунских опозиционих медија, наводно требало да послуже ВУчићу као манипулаија да би задржао власт у престоници.
Њихова болест иде толико далеко да су чак почели да вређају и српски народ из Републике Српске тврдећи да их Вучић за сендвич довози аутобусима за Београд. JAHALI GODINAMA NA LAŽI O FANTOMSKIM BIRAČIMA A ONDA SU SAMI PRIZNALO DA SU – LAGALI!
Godinama su opozicija, N1 i NovaS širili laži o naseljavanju lažnih birača u Beograd kako bi, navodno, Vučić manipulacijama zadržao vlast u Beogradu. Toliko su bili jadni da su vređali srpski… pic.twitter.com/Z3BWNV0LlN
— Detektor laži (@LaziDetektor) December 3, 2023

Поврх свега тога, сада већ чувени Ђорђе Микетић, лагао је недељама о некој Радици која му се „уселила у стан“.
А сада, неколико недеља касније, преокрет. Опозиција је признала да је све време лагала.
Добрица Веселиновић, Ђиласов носилац листе за Београд признао је да ипак нема фантомских гласова и да је све у реду.
И код њих је то тек тако, пуј пике не важи. Лажемо, пљујемо, нападамо, а када се испостави да грешимо, признамо истину и идемо даље. Господо, па народ све иди и све зна, а то ће и показати 17. децембра.
Tadić o Đilasu: On je svojim medijima i finansijama rasturio dogovorenu koaliciju (VIDEO)f

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Годинама јашу на лажи о фантомским бирачима: Опозиција отворено признала да нас лаже и прави будалама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.